Kamyonum
Shadow

Shell Remote Sense Akıllı Yağ Durumu Takip Sistemi ile Yağ Analizi

Shell, birçok sektörün operasyonlarını kolaylaştıracak Shell Remote Sense Akıllı Yağ Durumu Takip Sistemi’ni hayata geçirdi. Bu sayede firmalar, ekipmanlarındaki yağların durumunu anlık olarak uzaktan takip edebilecekler.
ABONE OL
Abone Ol
Shell Remote Sense Akıllı Yağ Durumu Takip Sistemi ile Yağ Analizi
Haberler / Haberler
7 Aralık 2020 Pazartesi 14:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyanın en büyük enerji şirketlerinden biri ve lider madeni yağ firması olan Shell, inovasyon ve teknoloji alanındaki yatırımlarına  devam ediyor. Shell, operasyonlarda verimliliğin her zamankinden daha fazla önem taşıdığı pandemi sürecinde, ekipmanların sağlıklı bir şekilde çalışabilmesi için Shell Remote Sense Akıllı Yağ Durumu Takip Sistemini geliştirdi.

Bu sayede gerçek-zamanlı bilgilere ulaşılmasını sağlayarak, operasyonların daha iyi yönetilmesine yardımcı olmayı hedefliyor. Yapay zeka ve Shell’in madeni yağlar alanındaki deneyiminin birleşmesinden ortaya çıkan bu sistem; yağ durumunu ve yağdaki bozulmayı tespit ederek daha sağlıklı ve daha verimli çalışmaya da yardımcı olacak.

Teknolojiye Yatırımlarımız Sürekli Devam Ediyor

İş ortaklarının hem işletme maliyetlerini azaltmak hem de verimlilik ve performanlarını arttırmak isteyen Shell, yeni geliştirdiği sistem sayesinde plansız duruşları ve bakım sırunlarını daha ortaya çıkmadan önleyebilecek.

Shell Remote Sense Akıllı Yağ Durumu Takip Sistemi ile ilgili bilgi veren Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Mehmet Ünal “Shell, her yıl araştırma ve geliştirme faaliyetlerine dünya çapında yaklaşık 1 milyar dolar yatırım yapıyor. İnovasyona ve teknolojiye her zaman önem veren küresel bir şirket olarak, bu konudaki yatırımlarımız sürekli devam ediyor. Ayrıca pandemi sürecinde şirketlerin geleceğini şekillendirmekte önemli bir role sahip olan dijitalleşme de hız kazandı. Dünyanın lider madeni yağ şirketi olarak devrim niteliğinde bir inovasyona daha imza attık. Geliştirdiğimiz sistem sayesinde iş ortaklarımızın işletme maliyetlerini azaltmalarına ve daha verimli çalışmalarına olanak sağlayabileceğiz” dedi.

Ekipman ömrü ve performansı için madeni yağın hayati önem taşıdığına dikkat çeken Ünal; “Shell Remote Sense Akıllı Yağ Durumu Takip Sistemi sayesinde, şirketler ekipmanlarındaki yağın durumunu uzaktan anlık olarak takip edebilecekler.” dedi.

Ülke Ekonomimize de Katkı Sağlıyoruz

Shell’in Akdeniz’deki en büyük madeni yağ ve gres üretim tesisine sahip olduklarını dile getiren Ünal, “Derince’deki Madeni Yağ ve Gres Üretimi Tesisimizde 2019 yılında yaklaşık 134 bin litre madeni yağ ve gres ürettik, Türkiye’den 61 ülkeye gerçekleştirdiğimiz 37 bin tonun üzerinde ihracat hacmiyle rekor seviyeye ulaştık. Yarattığımız ihracat geliri ile ülke ekonomimize de katkı sağlıyoruz” dedi.

Shell Remote Sense Nedir?

Shell’in madeni yağlar alanındaki uzmanlığının, yapay zeka ile birleşmesi sonucunda ortaya çıkan Shell Remote Sense Akıllı Yağ Durumu Takip Sistemi, ekipman içerisinde yer alan yağın durumunu ve yağdaki bozulmayı tespit ederek daha sağlıklı ve verimli çalışmaya olanak sağlar.

Mevcut sistemlere kolayca entegre edilebilen Shell Remote Sense, planlanmamış duruşların süresini azaltmaya ve ekipman ömrünü uzatmaya yardımcı olmakla birlikte ekipman bakımını optimize etmek için bilgiler ve öneriler sunan akıllı bir yağ takip hizmetidir.

 

Neden Shell Remote Sense?

Shell Remote Sense Akıllı Yağ Durumu Takip Sistemi sayesinde, yağ numuneleri nedeniyle ortaya çıkan tesis ziyaretlerinin azalması ile çalışanların iş güvenliği artacaktır. Sistemin uyarı mekanizması sayesinde plansız duruşları azalacak, ekipmanların çalışma süresi ve yağ değişim aralıkları artacak. Bu sayede işletme maliyetleri azalırken verimlilik ve performans artacak.

* 2020 Kline & Company’nin açıkladığı madeni yağlar pazar analizi raporu esas alınmıştır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM HABERLER TESLİMAT DENİZ TAŞIMACILIĞI ENGLİSH YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Kamyonum