Kamyonum
Shadow

‘HANÇER’ için Sözleşme İmzalandı

Coşkunöz Holding, ‘Sıcak Şekillendirme İle Multifazlı Çelik Geliştirme – HANÇER’ projesi ile kara savunma sistemlerine destek sağlayacak.
ABONE OL
Abone Ol
‘HANÇER’ için Sözleşme İmzalandı
Haberler / Gündem
17 Ocak 2019 Perşembe 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye’nin ilk Ar-Ge merkezlerinden biri olan Coşkunöz Ar-Ge Merkezi, bir başarıya daha imza atıyor. Otomotiv sektöründe kullanılan arka aks, salıncak kolu, motor beşiği gibi yapısal süspansiyon parçaları, sac şekillendirme kalıpları gibi parçaların geliştirilmesi yanında uzun yıllardır savunma sanayi ve enerji gibi sektörlerde ürün ve teknoloji geliştirme faaliyetleri yürüten Coşkunöz, bu alandaki güçlü tecrübesini zırhlı araçların karasal savunma gücünü arttırmak hedefiyle gerçekleşecek projede kullanacak.

Coşkunöz, SSB “Ar-Ge Paneli” tarafından ortaya çıkan ihtiyaçlar çevresinde uygun bulunan “HANÇER: Sıcak Şekillendirme Prosesine Uygun Zırh Çeliği Alaşımının Geliştirilmesi” projesinin ürün tasarımı, doğrulama, kabul testleri ve modelleme çalışmalarını yürütecek.

Coşkunöz Holding iş birliğinde “HANÇER” projesi üzerinde çalışacak olan Coşkunöz Ar-Ge Merkezi, zırhlı araç parçalarında kullanılacak uygun zırh çeliği alaşımının ve bu alaşımdan hedeflenen parçanın üretilebilmesini sağlayan sıcak şekillendirme yönteminin geliştirilmesini sağlayacak.

"Kara Savunmamıza Katkı Sağlayacak"

Özgün, yerli ve milli çözümler için çalıştıklarını belirten Coşkunöz Holding Ar-Ge Direktörü Volkan Akıncı; “Coşkunöz Ar-Ge Merkezi’mizde ulusal markalarımızın oluşması sürecinde teknolojik destek üretmek adına çalışıyoruz. Üstün teknoloji robotik üretim makineleri ve atölyelerimizde üretime ve müşteri gereksinimlerine uygun yerli zırh çeliği “HANÇER” projemizi geliştirerek ülkemizin yerli ve milli üretim çalışmalarına destek verebileceğimiz için gurur duyuyoruz. Sıcak şekillendirme prosesine uygun zırh çeliği üretimi için “HANÇER: Sıcak Şekillendirme İle Multifazlı Çelik Geliştirme” projemiz ile kara savunmamıza katkı sağlayacak teknolojiyi hayata geçireceğiz. Coşkunöz Ar-Ge Merkezi olarak birlikte çalıştığımız 65 uzman araştırmacı eşliğinde, sektörün ihtiyaçlarını belirleyerek müşterilerimizin taleplerine uygun, yüksek katma değer sağlayacak, maliyet ve zaman açısından en etkin çözümü sunacak projeleri hayata geçirmek için güncel teknolojileri ve mühendislik araçlarını kullanıyoruz. Bunun yanında, bilişim ortağımız CITS (Cloud Information Technology Services) ile akıllı üretim sistemleri, veri analitiği ve makine öğrenmesi alanlarında ortak faaliyetler yürüterek dijital dönüşüm yol haritamız çerçevesinde patentli projeler geliştiriyoruz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM HABERLER TESLİMAT DENİZ TAŞIMACILIĞI ENGLİSH YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Kamyonum